Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Soundmaster NMC549DABBE - Platenspeler

Productomschrijving

De Soundmaster NMC549DABBE is een veelzijdig en nostalgisch muziekcentrum dat een breed scala aan afspeelopties biedt, perfect voor liefhebbers van zowel moderne als vintage muziekformaten.

Multifunctionele mogelijkheden
Deze platenspeler ondersteunt drie snelheden (33, 45 en 78 RPM), waardoor je een breed scala aan vinylplaten kunt afspelen. Daarnaast beschikt het apparaat over een CD-speler die compatibel is met CD, CD-R en CD-RW, en een cassettespeler. Hiermee kun je moeiteloos genieten van je volledige muziekcollectie.

Geïntegreerde DAB+ en FM radio
De Soundmaster NMC549DABBE is uitgerust met zowel DAB+ als FM radio, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan radiostations met verbeterde geluidskwaliteit en ontvangst. Het LCD-scherm zorgt voor een duidelijke weergave van zenderinformatie en instellingen.

Bluetooth en USB functionaliteit
Dankzij de ingebouwde Bluetooth technologie kun je eenvoudig draadloos muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten. De USB-poort maakt het mogelijk om muziek af te spelen vanaf een USB-stick en biedt de mogelijkheid om vinyl, CD's, cassette en radio direct op te nemen naar USB.

Geluid en ontwerp
Met een totaal vermogen van 25 Watt RMS en toonregeling biedt de Soundmaster NMC549DABBE een rijke en warme geluidskwaliteit. Het nostalgische ontwerp met een rustieke houten kast en beige speakerdoek geeft dit muziekcentrum een charmante retro uitstraling die in elk interieur past.

Belangrijkste specificaties en kenmerken
  • Platenspeler met drie snelheden: 33, 45 en 78 RPM.
  • CD-speler compatibel met CD, CD-R en CD-RW.
  • Cassettedeck voor het afspelen van cassettes.
  • DAB+ en FM radio met LCD-scherm.
  • Bluetooth connectiviteit voor draadloos streamen.
  • USB-poort voor afspelen en opnemen.
  • Totaal vermogen van 25 Watt RMS.
  • Nostalgisch ontwerp met houten kast en beige speakerdoek.
  • Inclusief toonregeling voor een optimale geluidsweergave.

De Soundmaster NMC549DABBE is een compleet muziekcentrum dat klassieke en moderne muziekbronnen combineert. Of je nu vinyl, CD's, cassettes of digitale muziek wilt afspelen, dit veelzijdige apparaat biedt alles wat je nodig hebt voor een ultieme muziekervaring thuis.

Specificaties

EAN
4005425010586

Toon meer

Informatie van Soundmaster

Soundmaster NMC549DABBE - Platenspeler
299,95
Soundmaster NMC549DABBE - Platenspeler
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »